Modernhome.no - Litt luksus i hverdagen
Publisert mandag 29. april 2024

Slik får du en hotellseng hjemme

Soverom

Har du alltid ønsket å oppnå den luksuriøse følelsen av en hotellseng hjemme? Det er enklere enn du tror å re opp sengen din slik at den inviterer til både luksus og komfort.

Det er noe helt spesielt med senger som er perfekt oppredd på hoteller. De ser utrolig innbydende og luksuriøse ut. Vi drømmer vel alle om å kunne krype ned i en slik seng hver kveld.

Men vet du hva? Det er fullt mulig å skape denne følelsen hjemme også. Det kan kreve at du setter av noen minutter ekstra om morgenen, men med litt øvelse vil du kunne gjøre det på omtrent 5 minutter. Hemmeligheten ligger i å velge luftige dyner og puter, samt å investere i kvalitetssengetøy fra Modernhome.no. Variasjon i sengetøyet, som å kombinere forskjellige tekstiler og design, er også essensielt for å oppnå det eksklusive hotellet utseendet.

På Modernhome.no, finner du et bredt utvalg av mykt og behagelig sengetøy som ikke bare ser fantastisk ut, men også gir en himmelsk soveopplevelse. Vi anbefaler å bruke forskjellige tekstiler som for eksempel flanell i vintermånedene for ekstra mykhet og fløyel for et mer luksuriøst preg.

Start med å plassere de største putene bakerst og jobb deg fremover med de mindre putene. Legg deretter en dyne på tvers over sengen og delvis over putene (denne skal brettes sist). Legg en annen dyne litt nedenfor den første, også på tvers. Avslutt med et sengeteppe nederst ved sengen, som også delvis dekker den andre dynen. Til slutt bretter du den første dynen over sengeteppet, og deretter den andre dynen over den igjen, for å skape flere lag.

Vi håper disse tipsene gir deg inspirasjon til å re opp sengen slik at hver natt føles som en natt på et luksushotell. Nyt følelsen av å krype ned i en stor, myk, og perfekt oppredd seng.