Modernhome.no - Litt luksus i hverdagen
Publisert onsdag 7. februar 2024

Modernhome.no: En reise fra smarthusteknologi til interiørkunst

Hus og hjem

Modernhome.no, etablert i 2011 og lansert som nettbutikk i 2014, har skiftet fra smarthusteknologi til interiør og dekor. Kjent for unike trender og personlig service, tilbyr de "litt ekstra luksus i hverdagen".

I hjertet av det norske hjemmet finner man en spirende lidenskap for interiør og dekor. Dette er en verden hvor Modernhome.no, etablert i 2011 og lansert som nettbutikk i 2014, har markert seg som en sentral aktør. Med overgangen fra smarthussystemer til et fokus på interiør og dekor, har Modernhome.no blitt en pioner i bransjen, kjent for å sette trender og tilby unike dekorløsninger. I årsskiftet 2023/2024 har Modernhome.no fått nytt liv, og fortsetter å imponere og inspirere.


Historien bak suksessen

Den opprinnelige visjonen bak Modernhome.no var å tilby innovative smarthussystemer. Men, som svar på økende etterspørsel fra kundene, skiftet fokuset gradvis til interiør og dekor. Dette strategiskifte ble en vendepunkt for bedriften. Spesielt var Modernhome.no tidlig ute med å omfavne og forvalte den store hypen med wallstickers på midten av 2010-tallet, et trekk som etablerte dem som en trendsetter i bransjen.


"Litt ekstra luksus i hverdagen"

Vårt slagord, "litt ekstra luksus i hverdagen", er mer enn bare ord – det er et løfte til våre kunder. Vi tilbyr et nøye utvalgt sortiment som speiler denne filosofien. Men Modernhome.no streber etter å være mer enn bare en nettbutikk; vi ønsker å gi våre kunder en helhetlig og minneverdig kjøpsopplevelse. Dette innebærer alt fra nøye utvalgte produkter til en unik og personlig pakkeprosess.


Mer enn bare en pakke

Vi forstår at den virkelige kjøpsopplevelsen starter i det øyeblikket du mottar og åpner pakken. Derfor legger vi ekstra kjærlighet i pakkeprosessen, slik at du føler spenningen og forventningen fra første øyeblikk. Dette engasjementet strekker seg videre til etter kjøpet, med vår 60 dagers åpent kjøp-policy og vårt enkle "Retur på 1-2-3" system, som sikrer at din tilfredshet er garantert.


Drevet av lidenskap og ekspertise

Hjertet og sjelen bak Modernhome.no er en familie som deler en dyp lidenskap for interiør og dekor. Denne lidenskapen er drivkraften i alt vi gjør og det vi ønsker å dele med våre kunder. Vi forstår at våre kunder har en lidenskap for sine hjem, fordi vi deler den samme kjærligheten. Det er denne felles lidenskapen som gjør Modernhome.no til mer enn en nettbutikk; det er en fellesskapsopplevelse.


Avslutning

Takk for at du velger Modernhome.no og støtter små, norske bedrifter. Ditt valg betyr verden for oss, og vi ser frem til å fortsette å dele vår lidenskap for interiør og dekor med deg. Bli med oss på denne reisen inn i et nytt kapittel, hvor vi sammen kan skape litt ekstra luksus i hverdagen.


#ModernhomeNo #InteriørInspirasjon #DekorTrender #NorskNettbutikk #Hjemmedekor #LuksusIHverdagen #Familiebedrift #Kundetilfredshet #Interiør2024 #DekorNorge #SmarthusTilInteriør #WallstickersRevolution #Kvalitetsprodukter #PersonligService #NetthandelNorge